Alumil a revenit pe profit în trimestrul 3 din 2009

Grupul elen Alumil, care detine Alumil Rom Industry, a anuntat, vineri (27 noiembrie 2009), un profit inainte de taxe de 2,8 milioane euro in trimestrul 3 din 2009.

Potrivit unui comunicat al grupului, in primele 9 luni ale acestui an vânzarile au scazut cu 30,5% pâna la 152,8 milioane euro, fata de 220 milioane de euro in perioada similara a anului trecut.

Aceasta scadere se datoreaza unei diminuari a activitatii in sectorul constructiilor, atât in Grecia cât si peste hotare, unui declin al productiei industriei auto din Europa precum si unei scaderi a pretului aluminiului. Totodata, profitul operational (EBITDA) s-a redus cu 65,7%, de la 32,4 milioane euro la 11,1 milioane euro in primele 6 luni din 2009.

Citeste si:  Ofertele pentru intermedierea listării la Bursă a CE Oltenia se depun până în 15 aprilie

Grupul elen Alumil detine Alumil Rom Industry, cea mai mare companie din România in sectorul furnizarii si procesarii profile lor din aluminiu. Alumil Rom Industry activeaza pe piata de profile din aluminiu din România de peste 10 ani, având cea mai mare retea de distributie si fiind singurul jucator cu instalatie proprie de vopsire pe plan local.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close