CNI a recepţionat 15 obiective în noiembrie 2009

Compania Nationala de Investitii a receptionat 15 obiective, in 11 judete, in noiembrie 2009, in cadrul programelor pe care le deruleaza, se arata intr-un comunicat al CNI.

Astfel, in cadrul programului “Constructii Sali de sport”, s-au incheiat lucrarile la 8 sali de sport in sapte judete, sali ce garanteaza accesul la facilitati moderne de practicare a sporturilor, in acord cu principiile, norme le si standardele europene. În cadrul Programului de “Consolidare si reabilitare sali de sport existente construite inainte de anul 2000”, au fost receptionate in luna noiembrie trei obiective, in judetele Harghita, Salaj si Caras Severin.

Citeste si:  Poliţiştii se "dotează" cu whisky din bani publici, în regim de "extremă urgenţă"

Un obiectiv din cadrul “Programului privind executarea si, dupa caz, expertizarea tehnica si proiectarea unor lucrari de interventie in prima urgenta la constructii vulnerabile si care prezinta pericol public”, a fost receptionat in judetul Gorj, iar in judetul Hunedoara a fost reabilitat un bloc de locuinte. Totodata, a fost receptionat un obiectiv din cadrul programului de reabilitare termica pentru cladiri din domeniul public cu functiunea de asistenta sociala si ocrotirea sanatatii, in judetul Gorj, iar in judetul Bistrita Nasaud a fost finalizat un drum experimental.

Citeste si:  Adjunctul IPJ Bihor, arestat pentru 29 de zile

Compania Nationala de Investitii a finalizat anul acesta 140 de sali de sport si va initia noi proceduri de atribuire a contractelor de lucrari. Aceste proceduri vor fi urmate de inceperea efectiva a lucrarilor pentru alte obiective noi de investitii, in limita fondurilor alocate cu aceasta destinatie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close