D-Link a lansat o noua generaţie de switch-uri Smart

Compania D-Link, furnizor de solutii complete de networking pentru utilizatori individuali si companii, a lansat, vineri (27 noiembrie 2009), noua generatie de switch-uri Smart, DES- 1210, care prezinta caracteristici avansate de securitate, auto voice si o interfata usor de utilizat pentru multiple optiuni de management.

Potrivit unui comunicat oficial al D-Link, noile switch-uri au 24 si 48 porturi 10/100 Mbs., si nu sunt prevazute cu ventilator, ceea ce le face ideale pentru birouri, unde este necesara operarea silentioasa. În plus, design-ul fara ventilator reduce consumul de energie. Seria DES-1210 vine insotita de utilitarul SmartConsole, un program pentru identificarea switch-urilor Smart din cadrul aceluiasi segment de retea.

Citeste si:  OSCE, mai mult moartă decât vie?

În acest mod, utilizatorii pot stabili cu usurinta setarile pentru mai multe switch-uri Smart, fara a fi nevoie sa modifice adresele IP, permitând upgrade-ul simultan de firmware-uri (n.r programe speciale de comanda si control al unor aparate si dispozitive cu “inteligenta” proprie).

D-Link are o experienta de 23 de ani in domeniu, având calitate de designer, developer si producator mondial de produse pentru retele, aplicatii cu latime mare de banda, electronice digitale si comunicare de voce si date, cu o valoare de un miliard de dolari.
La nivel mondial, 21% dintre toate switching port-urile LAN sunt fabricate de compania D-Link, acest procent fiind depasit doar de Cisco. D-Link a fost inclusa, recent, in “Info Tech 100”, lista cu cele mai bune companii de IT, realizata de BusinessWeek Magazine. În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul sau central fiind la Londra.

Citeste si:  Anglia ar putea fi ţinta unui nou val de atacuri teroriste, avertizează MI-5
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata