Tarom lansează din decembrie 2009 cursa către Belgrad

Compania TAROM deschide o noua ruta, incepând din 7 decembrie 2009, care va face legatura intre Bucuresti si Belgrad, informeaza compania aeriana de transport.

Tarifele incep de la 92 euro, cu toate taxele incluse, pentru calatorii dus-intors, la achizitionarea biletelor de pe website-ul companiei: www.tarom.ro.

TAROM va opera trei zboruri directe pe saptamâna pe ruta Bucuresti – Belgrad in zilele de luni, miercuri si vineri (27 noiembrie 2009), cu o aeronava de tip ATR 42-500. Durata zborului este de o ora si 40 de minute.

Citeste si:  Ramona Mănescu: Nu am demarat nicio procedură pentru alegerea unui alt manager privat la TAROM

“Decizia de a introduce noua ruta Bucuresti – Belgrad a fost luata in urma analizelor de piata efectuate de echipa de marketing a TAROM, care arata un potential de trafic important. Diversificarea retelei de rute a companiei se inscrie in strategia TAROM de transformare a Bucurestiului intr-un hub, un centru de legatura intre est si vest, in perspectiva aderarii companiei la Alianta Sky Team, in iunie 2010”, a declarat Gabriela Bordea, director marketing si vânzari TAROM.

În sezonul de iarna 2009-2010 compania TAROM opereaza catre 49 de destinatii in Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu. Anul acesta, compania TAROM a introdus operarea cu zboruri directe pe 11 noi destinatii: Amsterdam, Bari, Dubrovnik (sezonier perioada de vara), Lyon, Geneva, Salzburg (sezonier perioada de iarna), Strasbourg, Venetia, Zurich, Budapesta si Belgrad. Flota companiei TAROM est compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.

Citeste si:  ANI anunţă că o va da în judecată pe Lia Olguţa Vasilescu
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata