Proiect dedicat calificării şi certificării de competenţe

Comitetul Sectorial pentru Formare Profesionala in domeniul Protectiei Mediului – CSFPM” a lansat luni (30 noiembrie 2009) proiectul strategic cu titlul “Pro competent! Calificari si certificari de competente pentru o dezvoltare durabila”.

Proiectul este finantat de Fondul Social European si Guvernul României, in cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-1013.
Obiectivul major al proiectului vizeaza implementarea Cadrului National al Calificarilor in corelare cu Modelul European al Calificarilor, precum si dezvoltarea si consolidarea Comitetului Sectorial pentru Formare Profesionala in domeniul Protectiei Mediului – CSFPM. Pentru implementarea proiectului au fost infiintarea 8 centre de evaluare de competente profesionale si au fost elaborate doua standarde ocupationale in domeniul protectiei mediului.

Partenerii pro iectului Pro Competent sunt: Institutul National de Cercetare -Dezvoltare pentru Ecologie Industriala ECOIND, Asociatia Auditorilor si Evaluatorilor de Mediu din Industrie – ECOEVALIND, SC Eurolimk Consultants SRL, Autoritatea Scotiana pentru Calificari – SQA si Athens Network of Collaborating Experts – ANCE.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.