Routere ADSL compatibile cu Windows 7, lansate prin D-Link

D-Link, furnizor de solutii complete de networking pentru utilizatori individuali si companii, a inceput de marti (1 decembrie 2009) livrarea noilor routere ADSL compatibile cu Windows 7.

Prin intermediul unui comunicat de presa, compania internationala precizeaza ca ADSL 802.11 n permite mai multor utilizatori din reteaua de acasa sau de la birou sa beneficieze de transmisie rapida multimedia si de date, alaturi de o vasta gama de caracteristici de securitate.
Programul se deruleaza sub sloganul “Compatibil cu Windows 7”, fiind conceput pentru a sprijini companiile sa dezvolte sisteme si dispozitive ce au fost testate pentru a avea certitudinea ca intrunesc standardele Microsoft pentru noul sistem de operare Windows 7.

Versiunea imbunatatita a routerului DSL-2740B prezinta aceste garantii, bazate pe performanta si integrare facila a caracteristic ilor noului s istem de operare. Router-ul modem integreaza cele mai recente standarde ADSL si suporta viteze de download de pâna la 24 Mbps si 1 Mbps pentru upload, iar clientii il pot utiliza indiferent de tipul furnizorului de servicii Internet ales.

Din punct de vedere wireless, DSL-2740B include tehnologia ultra-rapida 802.1 1n, recent ratificata de catre IEEE, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot avea semnal in orice zona a locuintei lor.
Compania D-Link are o experienta de 23 de ani in domeniu, având calitate de designer, developer si producator mondial de produse pentru retele, aplicatii cu latime mare de banda, electronice digitale si comunicare de voce si date, cu o valoare de 1 miliard de dolari.

La nivel mondial, 21% dintre toate switching port-urile LAN sunt fabricate de compania D-Link, acest procent fiind depasit doar de Cisco. D-Link a fost inclusa, recent, in “Info Tech 100”, lista cu cele mai bune companii de IT, realizata de BusinessWeek Magazine. În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul sau central fiind la Londra.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.