Compania Caranda oferă aplicaţii pentru valorificarea energiei solare

Compania Caranda isi largeste oferta prin comercializarea de baterii solare, se arata intr-un comunicat remis miercuri (2 decembrie 2009) de catre firma româneasca.

Producatorul român de acumulatori auto abordeaza de acum un alt segment de vânzari, si anume cel al bateriilor solare.

Atrasa si de posibilitatea finantarii noii activitati din fonduri structurale, firma Caranda ofera o gama de 10 tipuri de baterii solare, cu capacitati intre 50 Ah si 260 Ah, cu o durata de viata de 8 ani, in regim tampon, afirma Aristide Caranda, director general si fondatorul firmei. Bateriile din seria BSB Solar se adreseaza atât firmelor, cât si persoanelor fizice, aplicatiile noului produs incluzând productia si stocarea energiei solare, sisteme fotovoltaice, sisteme de energie alternative, utilitati electrice, echipamente exterioare de control.

Reamintim ca, in conformitate cu initiativa autoritatilor Uniunii Europene, denumita si “20/20/20”, pâna in 2020 va trebui sa fie reduse emisiile de gaze cu efect de sera fata de anul 1990 (respectiv cu 14% fata de 2005) si ponderea energiei regenerabile din consumul total de energie va trebui sa fie de 20%. În aceste conditii, dupa o activitate de 18 ani pe piata bateriilor auto traditionale, firma inginerului Aristide Caranda, care are o capacitate de productie de 200.000 de baterii clasice pe an, face un pas necesar pe piata energiei regenerabile.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.