Investiţie de 18 milioane de euro într-un nou hotel în staţiunea Mamaia

Începerea lucrarilor de construire a unui complex hotelier in statiunea Mamaia, investitie de 18 milioane de euro, care apartine lantului international Ramada, a fost marcata, joi (3 decembrie 2009), cu participarea reprezentantilor firmei investitoare si ai administratiei locale.

Potrivit primarului Constantei, Radu Mazare, complexul hotelier de patru stele Grand Sea Plaza va fi dat in folosinta peste doi ani, investitia insemnând “crearea de locuri de munca atât pe perioada ridicarii unitatii turistice, cât mai ales pe perioada exploatarii ei”. “Este un mare succes pentru Mamaia si Constanta ca, in ace st an de grava criza economica in care altii dau faliment, vedeti ce se intâmpla la Dubai in ultimele zile, reusim sa atragem o investitie de asemenea amploare.

Este o dovada a capacitatii noastre de a face turism si de incredere in capacitatea noastra de a intoarce banii investitorului, prin turismul care se va desfasura prin acest hotel”, a afirmat Mazare, exprimându-s i convingerea ca hotelul va fi “un mare punct de atractie” pentru turisti.
Reprezentanta firmei investitoare Spectrum 2001, Daniela Bojan, a afirmat ca hotelul va creste potentialul turistic si arhitectural al statiunii Mamaia, scotând in evidenta ca “eforturile investitorului au fost reduse de modul in care autoritatile locale au inteles sa vina in intâmpinarea initiativei acestuia”.

Locul unde va fi construit noul hotel a fost sfintit, prin sustinerea unei slujbe de catre arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie. Complexul hotelier Grand Sea Plaza va fi construit pe un teren care pâna in prezent era de minigolĘ pe faleza statiunii Mamaia, si va fi orientat in mare parte catre Marea Neagra. Va avea o capacitate de 404 locuri, cu 202 camere, cu restaurant, braserie, centru SPA, terase, piscina, club pentru copii, spatii verzi, parcare subterana, suprafata construita fiind de aproape 2.030 de metri patrati.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.