EUR
4,76 RON
(+0.11%)
USD
4,18 RON
(+0.4%)
GBP
5,49 RON
(+0.53%)
CHF
4,21 RON
(-0.15%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,13 RON
(+0.53%)
BGN
2,43 RON
(+0.11%)
RUB
0,07 RON
(-0.53%)
ZAR
0,29 RON
(-1.21%)
BRL
1,11 RON
(-0.1%)
CNY
0,62 RON
(+0.35%)
INR
0,06 RON
(+0.02%)

O nouă aplicaţie Nero pentru sistemul de operare Linux

0

Compania Ahead, producatorul cunoscutei aplicatii de inscriptionare Nero, a lansat cea mai noua versiune a programului pentru sistemul de operare Linux, potrivit unui comunicat al producatorului.

Nero Linux4 Essentials include noua aplicatie Nero Linux Express 4, proiectata pentru a indeplini nevoile utilizatorilor de Linux care poseda o gama variata de nivele de experienta.
“Odata cu introducerea lui Nero Linux 4, continuam cu pozitia noastra de lider, intarind si mai mult angajamentul pe care ni l-am luat cu privire la interoperabilitatea platformelor, permitându-le tuturor utilizatorilor o personalizeze suplimentara si sa se bucure de experientele lor media digitale”, a declarat Kris Barton, vice-presedinte executiv al produselor globale, la Nero AG.

Dupa instalare, Nero Linux 4 cu Nero Linux Express 4 poate fi lansat individual, in functie de preferintele utilizatorului. Pentru utilizatorii de Linux incepatori, interfata prietenoasa in stilul “wizard” prezenta la Nero Linux Express 4 ofera pasii ce pot fi parcursi usor, in vederea scrierii discurilor audio sau cu date. Aplicatia Nero Linux 4 ofera suport avansat atât pentru fisierele audio si de date, cât si optiuni, instrumente si setari pentru scriere, copiere pentru CD-uri si DVD-uri.

Nero Linux 4 este singura aplicatie comerciala Linux care ofera o solutie completa pentru scrierea de tip “blue laser”, iar utilizatorii se pot baza pe managementul imbunatatit al defectelor pentru Blu-ray Disc, in cazul vitezelor de scriere mai mari si pe suportul sistemului de fisiere ISO 9660 pentru compilarea discurilor de date din aceasta categorie.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.