EUR
4,76 RON
(-0.03%)
USD
4,20 RON
(-0%)
GBP
5,48 RON
(-0.25%)
CHF
4,20 RON
(-0%)
AUD
3,00 RON
(-0.04%)
CAD
3,20 RON
(-0.45%)
BGN
2,44 RON
(-0.06%)
RUB
0,06 RON
(-0.04%)
ZAR
0,30 RON
(+0.03%)
BRL
1,12 RON
(+0.18%)
CNY
0,63 RON
(-0.03%)
INR
0,06 RON
(-0.09%)

Una din 5 tinere căsătorite ia în greutate la numai un an de la nuntă

0

Este o chestiune de mândrie ca miresele sa fie suple in ziua nuntii, insa odata ce si-au pus verigheta pe deget, lucrurile se schimba total, noteaza cotidianul britanic Daily Mail.

Potrivit unei cercetari comandate de producatorul de iaurt Yakult, 22% dintre tinerele casatorite iau in greutate in anul de dupa casatorie, greutatea fiind in medie de 9,5 kilograme. Peste una din cinci dintre tinerele casatorite care au luat in greutate admite ca a ajuns sa se certe cu sotul pe aceasta tema.
Peste jumatate dintre femeile intrebate au declarat ca nu mai sunt ingrijorate in privinta felului in care arata si cât de grase sunt dupa “marea zi”, una din cinci rasfatându-se alimentar in luna de miere.

Potrivit Daily Mail, 42% la suta dintre tinerele casatorite intrebate au declarat ca pur si simplu s-au simtit prea relaxate fata de noul sot, iar 22 la suta chiar ca nu mai simt nevoia de a-l impresiona dupa ce si-au pus verigheta.
Cercetarea realizata pe un numar de 3.000 de femei maritate arata ca peste o treime din mirese au sustin ca este dificil sa manânci sanatos in primul an de la casatorie odata ce nu mai sunt motivate de ideea de a arata bine in ziua nuntii si in luna de miere.

Un sfert dintre acestea au admis ca s-au dedat la excese culinare pentru ca s-au intristat odata ce marea zi a trecut, in timp ce 31% au recunoscut ca nu au stiut ce sa faca odata ce nu mai exista nunta pentru a-si planifica sa slabeasca.
De asemenea, aproape o treime din tinerele casatorite au facut mai putine exercittii decât obisnuiau sa faca pentru a se mentine in forma, in timpul primelor luni de la casatorie.

Însa daca femeile care au luat in greutate dupa casatorie sperau ca noul statut sa le imunizeze la critici, multe s-au inselat, comenteaza Daily Mail. În pofida faptului ca se aflau in luna de miere, 19% dintre soti au comentat in privinta noii greutati a sotiilor, peste jumatate declarând ca aceasta i-a facut sa ia masuri. Aproximativ 30 % au trecut la dieta alaturi de jumatatea lor, pentru a se incuraja reciproc.

Una din 5 tinere căsătorite ia în greutate la numai un an de la nuntă
loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.