Calculatorul portabil antibacterian de la Canon

Canon revolutioneaza piata perifericelor de birou, prin lansarea unui calculator portabil antibacterian, realizat din copiatoare reciclate.

Conform producatorului nipon, inovatia HS-121TGA care combate birourile murdare si mâinile nespalate, include un agent de combatere a germenilor in plasticul de pe taste si de pe carcasa superioara, ce stopeaza cresterea bacteriilor.

“Noua si unica noastra generatie de calculatoare a fost conceputa sa tina cont atât de cerinte le utilizatorului, cât si de cele ale mediului. Introducerea unui agent antibacterian pe mode lul HS – 121TGA previne raspândirea microbilor si a bacteriilor ce sunt transmise in mod normal prin intermediul mâinilor. Speram ca numarul in crestere de consumatori ce folosesc produsul vor aprecia avantajele pe care le ofera un mediu mai sigur si mai sanatos”, a declarat Rainer Fuehres, seful Departamentului pentru Consumatori al Canon Europe.

Canon HS-121TGA, disponibil in doua culori (alb si negru), este ideal pentru spitale, scoli, restaurante, birouri sau pentru acasa. Modelul beneficiaza de o sursa dubla de energie, solara si cu baterii, ce extinde durata de viata si reduce cantitatea de deseuri. Calculatoarele bazate pe energie solara inc lud si baterii de rezerva, insa de cele mai multe ori la epuizarea acestora utilizatorii prefera sa inlocuiasca mai degraba produsul decât bateriile.

În România, noul calculator de la Canon este comercializat la preturi ce pornesc de la 35 de lei, inclusiv TVA. Compania Canon Europe este o subsidiara a Canon Inc. Japonia, unul dintre liderii in inovatii, la nivel mondial si un producator de solutii de imagine destinate persoanelor particulare si mediilor business.

Divizia europeana isi concentreaza activitatile de business in doua piete bine definite: solutii de business (dezvoltarea de produse IT, solutii si servicii pentru medii office si de printare profesionala) si solutii de imagine pentru consumatori (produse foto, video, imprimante, scanere, masini de fax si echipamente multifunctionale).
În cadrul birourilor Canon Europe lucreaza circa 11.000 angajati in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.