Sysgenic Group a reuşit implementarea unui nou sistem ERP

Sysgenic Group, integrator de solutii IT&C pe piata din România, a reusit implementarea unui nou sistem ERP (Enterprise Resource Planning) in cadrul companiei Plastistem BN, se arata intr-un comunicat al grupului.

Începuta in anul 2004, colaborarea cu Plastsistem BN, parte a grupului Teraplast, a fost marcata de implementarea intr-o prima etapa a modulelor de baza ale sistemului ERP iBS, produs de Sysgenic Group, destinate segmentelor de vânzari, achizitii, business intelligence, salarizare, contabilitate si mijloace fixe. Potrivit Plastsistem BN, compania si-a dublat, in 2008, cifra de afaceri pâna la 14 milioane euro, in timp ce profitul a crescut de aproape patru ori fata de 2007, la 950.000 euro, in contextul scaderii numarului de angajati la 66.

Sysgenic Group este o retea de companii din domeniul IT&C care in ultimii 11 ani a investit in formarea unei echipe de profesionisti – economisti, juristi, analisti de piata, specialisti IT, pentru a face posibila dezvoltarea si pozitionarea pe piata a unui sistem ERP, dar si ofertarea in paralel a unor servicii de outsourcing atât firmelor românesti, cât si celor din strainatate.

Grupul a primit in anul 2005 “Microsoft Gold Certified Partner”, iar in acelasi an a obtinut Certificatul pentru Managementul Calitatii ISO 9001:2000 pentru toate firmele din grup. ERP este instrumentul software care faciliteaza integrarea tuturor informatiilor dintr-o organizatie intr-o platforma unica. Scopul unei astfel de aplicatii este sa asigure transparenta datelor in cadrul unei organizatii si sa faciliteze accesul la orice tip de informatie utila in desfasurarea activitatii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.