Moş Crăciun de închiriat, jobul lunii decembrie

Tinerii, dar si pensionarii pot face bani de sarbatori, angajandu-se pe post de personaje de sezon pentru sume intre 50 si 200 de lei pe zi.

.
Angajam personaje de poveste. Numai pentru luna decembrie. Doua-trei petreceri pe zi„.

Ultima luna a anului vine cu oferte de joburi specifice Sarbatorilor, in general pentru tineri care sunt dispusi sa stea cateva ore in frig pentru a imparti fluturasi publicitari sau in picioare, in marile magazine, imbiindu-i pe oameni cu diverse produse promotionale.

Cei mai cautati in aceasta perioada a anului sunt insa Mosi, prezentabili, dar de preferat mai in varsta, poate chiar pensionari, ca sa semene cat mai mult cu originalul.

O slujba pentru domnisoare poate fi si costumarea in Craciunite, o varianta mult mai sexy a celebrei neveste a Mosului.

Pentru o serbare, un eveniment la firma sau o zi de stat in strada se pot primi intre 50 si 200 de lei.

Firma Dreamsparty din Timisoara cauta clovni, persoane care sa se deghizeze in Scooby-Doo, dar si in alte personaje. „Nu inchiriem in mod special Mosi sau spiridusi, pentru ca la noi, copiii, desi nascuti in decembrie, vor tot petreceri in stil american cu personaje din desene animate”, precizeaza Anca Radu Basarab, reprezentantul companiei.

Ea spune ca aceia care vor sa se angajeze pentru circa doua saptamani, la sfarsitul lunii decembrie, trebuie, in primul rand, sa fie persoane serioase, cu dorinta de munca. „E bine sa aiba si talent, dar il mai slefuim si noi in timp. Nu diploma inseamna totul„, adauga Anca Radu Basarab. Pentru o reprezentatie, un Mos Craciun poate castiga si 200 de lei.

Integral in Romanila libera

Citește și
1 Comentariu
  1. Costum Tematic spune

    Mos Craciun e la noi! 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.