Ministerul Mediului lansează prin SEAP o cerere de ofertă pentru servicii de formare

Ministerul Mediului a lansat, prin intermediul Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), cererea de oferta pentru achizitionarea de servicii privind formarea in domeniul achizitiilor publice ecologice, in cadrul unui proiect in valoare de 99.505 euro, finantat prin intermediul Programului Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative.

Potrivit informatiilor postate pe site-ul ministerului de resort, “aceasta achizitie vizeaza finalizarea in conditii de eficienta si calitate a proiectului finantat, pentru indeplinirea obiectivului acestuia: cresterea gradului de constientizare a impactului favorabil asupra mediului inconjurator a achizitiilor ecologice prin formarea de formatori la nivelul administratiei publice centrale, si diseminarea de instrumente, metode si bune practici in domeniu”.

Invitatia de participare, inregistrata pe SEAP cu numarul 236728, se refera la Servicii de formare in domeniul achizitiilor publice ecologice, si are o valoare de 99,505.85 euro. Modalitatea de desfasurare a acestei proceduri este online, având termen-limita data de 15 decembrie 2009, ora 15.00. Ofertele vor fi transmise autoritatii contractante prin intermediul SEAP.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.