Nicky Blair, impresar de fotbal ?

Nicky are 23 de ani, este absolvent la Oxford si va fi impresar de fotbal. Tatal sau a fost prim-ministru iar acum se pregateste si el de o cariera stralucita.

Mama lui este un avocat de renume si, ca sotie de premier a facut mari valuri in presa in jurul nesigurantelor personale si obsesiei sale fata de imaginea ei fizica.

Fratele mai mare al lui Nicky avea 16 ani când politia l-a gasit beat mort pe strada in centrul Londrei, la doar câteva zile dupa ce tatal lor premier asigura ca tinerii care au consumat alcool in exces trebuie amendati. Nicky Blair parea mai presus de toate aceste controverse pâna când acum câteva zile imaginea lui de tânar serios si de stânga a inceput sa se estompeze, odata cu dezavaluirea aspiratiilor sale de a deveni agent de fotbalisti, noteaza ziarul El Pais.

Impresarii de fotbal nu au statut popular in Marea Britanie. Agentii marilor vedete din Premier League sunt vazuti ca niste capuse care se folosesc de transferuri nenecesare pentru a câstiga milioane fara sa miste un deget ori sa verse o picatura de sudoare pe terenul de fotbal. Este o profesie care iese din tiparele pe care publicul le are despre un tânar ce parea destinat carierei politice a tatalui sau.

Nicky, care este al doilea din cei 4 fii ai lui Tony si Cherie Blair, nu dadea impresia ca se lasa tentat de lumea banilor: a studiat istoria la Oxford iar dupa absolvire s-a angajat ca invatator la o scoala dinWest Midlands, o sarcina deloc usoara.
Decizia sa de a se alatura unei greve a invatatorilor ca protest fata de politica scolara a Partidului Laburista a facut sa se creada ca se afla chiar mai la stânga decât mama lui care de multe ori si-a luat libertatea de a spune fatis ceea ce gândeste, in pofida pozitiilor ei liberale contrastând cu conservatorismul politic al lui Blair.

Desi unii cred ca ii va fi greu sa intre pe o piata deosebit de opaca si de competitiva, impresarul Mark Steele, de la Agent Energetics, a declarat ziarului The Independent ca Nicky are in favoarea sa originile familiei si numele pentru “a-si deschide usile”.
Tânarul Blair s-a lansat in aceasta aventura de mâna cu colegul sau de camera si fost coleg la Universitate, Gabriel Moraes, in vârsta de 22 de ani. Cei doi erau deja parteneri: ambii au pus pe picioare o firma de jocuri pe Internet, Magnitud Gaming, in a carei conducere figureaza Cherie Blair si care reprezinta echipele semiprofesionsite.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.