EUR
4,76 RON
(+0.11%)
USD
4,18 RON
(+0.4%)
GBP
5,49 RON
(+0.53%)
CHF
4,21 RON
(-0.15%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,13 RON
(+0.53%)
BGN
2,43 RON
(+0.11%)
RUB
0,07 RON
(-0.53%)
ZAR
0,29 RON
(-1.21%)
BRL
1,11 RON
(-0.1%)
CNY
0,62 RON
(+0.35%)
INR
0,06 RON
(+0.02%)

Bentley aduce în România noul Mulsanne în vara anului 2010

1

Bentley Motors demarează, începând cu primăvara lui 2010, construcţia unui nou model luxos al gamei la fabrica din localitatea Crewe (Anglia), primele exemplare urmând să ajungă şi în România la jumătatea anului viitor, anunţă, într-un comunicat de presă, Porsche România, importatorul mărcii pe piaţa autohtonă.

Modelul Bentley Mulsanne este supranumit de producătorul auto britanic drept ‘nava amiral a flotei Bentley’, iar din primele informaţii primele livrări către Europa vor începe din vara anului viitor. Noul Mulsanne a fost dezvăluit pentru prima dată în luna august la Pebble Beach Concours d’Elegance şi, ulterior, în septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.

La fabrica Bentley din Crewe au fost organizate peste o mie de vizionări private pentru noua bijuterie pe patru roţi, numeroase astfel de evenimente având loc la diferite reprezentanţe din Marea Britanie, Europa continentală şi Statele Unite.

‘Interesul manifestat până acum depăşeşte obiectivele de producţie fixate pentru 2010. Mulsanne este expresia pură a design-ului şi măiestriei artizanale specifice mărcii Bentley, fapt care a atins latura sensibilă a entuziaştilor Bentley din lumea întreagă şi a unui număr mare din potenţialii clienţi care au vizitat Crewe în acest an.
Am fost încurajaţi de comentariile pozitive privind modelul Mulsanne, venite îndeosebi din partea clienţilor noştri din America’, a declarat Stuart McCullough, director al departamentului de marketing şi vânzări al Bentley Motors.

Pentru fabricarea modelului a fost construită o nouă linie de producţie a caroseriei, unde tehnologia de vârf în domeniul asamblării caroseriilor, aripile frontale din aluminiu, sudarea manuală a îmbinărilor de oţel reuşesc să confere un aspect unic şi unitar.

Noua ‘navă amiral’ Bentley prezintă o paletă variată de 114 culori pentru caroserie, 21 de culori pentru mochetă, nouă finisaje de furnir din lemn natural şi 24 de culori pentru pielea de la interior, toate sortimentele de piele disponibile fiind tăbăcite în cadrul unui proces utilizat de mai multe decenii.

Automobilul va avea o lungime de 5,56 metri. Habitaclul luxos al modelului Mulsanne este echipat cu cea mai avansată tehnologie. În spatele cadranelor inspirate din modelele de epocă şi al noilor butoane cu efect de sticlă se află tehnici de ultimă oră, printre care se numără conexiunile iPod şi mp3, Bluetooth şi un cititor de cartele SIM, precum şi un sistem 3G MMI.

Cei care vor opta pentru dotarea cu sistemul audio de înaltă calitate NAIM se vor delecta cu cel mai puternic sistem audio din lume montat pe un automobil de serie, respectiv 2200 waţi pe 20 de canale. Bentley Mulsanne va fi disponibil cu un motor pe benzină V8 de 6,8 litri, 512 CP, iar rezervorul va avea o capacitate de 96 de litri. Compania se aşteaptă ca, la nivel mondial, să aibă vânzări anuale de 700 de unităţi Mulsanne.

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. nicu spune

    frumoasa si eleganta aceasta masina,mi-o place mult,dar puneti mai multe poze cu interiorul!va rog frumos

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.