Canon aduce în România prima sa imprimantă foto cu ghid vocal

Canon, producatorul japonez de periferice pentru birou, iese pe piata din România cu Selphy ES40, prima sa imprimanta foto cu ghidare vocala.

Potrivit companiei, noul model ofera indrumare vocala utilizatorului pentru instructiuni ca ‘selectarea culorii’ sau ‘selectarea ariei de print’, transformând procesul de creare a printurilor individuale intr-o operatie extrem de simpla. Selphy ES40 integreaza un ecran LCD 230K de 3.5 inci, o rotita Easy Scroll si un set de butoane mari, tactile, pentru a oferi un control rapid si usor la navigarea si revizuirea imaginilor inainte de printare.

Totodata, imprimanta foto Canon incepe printarea in aproximativ opt secunde de la pornirea imprimantei, iar prin intermediul functiei Creative Print, se pot utiliza 12 sabloane pentru crearea de calendare cu imagini colorate, timbre, baloane de text sau clipart-uri pe pozele prietenilor sau ale familiei, ori incadrarea printurilor cu margini artistice.

De asemenea, optiunea Smooth Skin permite echilibrarea tonurilor pielii astfel incât fotografiile prietenilor sau ale rudelor sa arate perfect. Modelul Canon ES40 suporta pâna la 15 tipuri de carduri de memorie, cu sloturi adecvate montate in partea superioara a imprimantei pentru a oferi un acces facil si include un port PictBridge pentru conectarea directa la camerele foto compatibile.

Mai mult, aparatul este compatibil cu cardurile microSD utilizate in mod curent la telefoanele mobile. Utilizatorii noii imprimante de la Canon au posibilitatea sa printeze in mod wireless imagini captate cu telefonul mobil daca opteaza pentru un adaptor Bluetooth. Conform pro ducatorului nipon, fiecare print realizat cu Selphy ES40 va avea o durata de viata de pâna la 100 ani, in cazul arhivarii intr-un album.

În România, imprimanta Canon Selphy ES40 se comercializeaza la un pret de baza de 780 lei (inclusiv TVA). Compania Canon Europe este o subsidiara a Canon Inc. Japonia, unul dintre liderii in inovatii, la nivel mondial si un producator de solutii de imagine destinate persoanelor particulare si mediilor business.

Divizia europeana isi concentreaza activitatile de business in doua piete bine definite: solutii de business (dezvoltarea de produse IT, solutii si servicii pentru medii office si de printare profesionala) si solutii de imagine pentru consumatori (produse foto, video, imprimante, scanere, masini de fax si echipamente multifunctionale).
În cadrul birourilor Canon Europe lucreaza circa 11.000 angajati in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.