Top destinaţii de călătorie 2010: Cape Town, New York, Delhi, Vancouver

Cape Town, orasul care va gazdui finala Campionatului Mondial de Fotbal, Vancouver, gazda Jocurilor Olimpice de Iarna, Las Vegas, New York, Dlehi si Insulele Maldive sunt destinatiile anului, potrivit unei selectii British Airways.

Evenimentele sportive marcante precum Campionatul Mondial de Fotbal, Jocurile Commonwealth, Jocurile Olimpice de Iarna, precum si Jocurile Paralimpice vor avea un cuvânt greu de spus in calendarul de calatorii. Trendul ascendent al turismului ecologic va include Stockholm pe harta, in timp ce Las Vegas-ul va oferi turistilor de la reprezentatii Cirque du Soleil pâna la concerte U2.

“Clientii isi dau seama ca lumea este plina de oportunitati – incepând de la safari cu tigri in India, pâna la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud sau luminile stralucitoare ale Las Vegas-ului. În 2010, iubitorii de vacante vor putea alege dintre multitudinea destinatiilor estivale, mai ales ca, de acum, British Airways ofera servicii si pentru Punta Cana din Republica Dominicana, Sharm El Sheik din Egipt si Insulele Maldive”, a spus Emil Delibashev, director comercial al British Airways pentru zona balcanica.

Cape Town din Africa de Sud este prima destinatie din topul British. Aproape jumatate de milion de suporteri sunt asteptati sa viziteze Africa de Sud in timpul Campionatului Mondial de Fotbal din iunie. Cape Town, casa extraordinarelor plaje, munti, culturi viticole si a Stadionului Cape Town. Las Vegas reprezinta o destinatie primitoare si pentru fanii U2, dar si pentru admiratorii Cirque du Sole il. Vancouver, Canada, va gazdui Jocurile Olimpice de Iarna din 2010 si Jocurile Paralimpice din februarie si martie.

Punta Cana, Republica Dominicana, este una dintre destinatiile promitatoare pentru Revelion, despre care operatorii de turism si expertii din industrie spun ca are “cele mai ametitoare plaje din Caraibe”. Cunoscuta pentru facilitatile de golf si spa, insula este una dintre cele mai bine pazite locuri in prezent. Înconjurata de ocean pe o raza de 5 mile, insula Punte Cana este recunoscuta ca fiind noul loc de joaca pentru cei bogati si faimosi.

New York a fost dintotdeauna la moda, dar Noul An ne aduce noi motive pentru a planifica o excursie aici. Votat drept unul dintre orasele in care oricare om si-ar dori sa traiasca, Stockholm a devenit un oras model. Epicentrul european al biodiversitatii si ecologiei, Stockholm va sarbatori titlul sau oficial de “Capitala Verde a Europei” in 2010, transformându-se astfel intr-o alegere populara printre eco-turisti.

Localizate in Oceanul Indian, Inslulele Malvine vor fi una dintre cele mai fierbinti destinatii pentru iubitorii de vacante si pentru lunile de miere din 2010. Multumita trendului ascendent al “safari-ului cu tigri”, destinatiile Bandhavgarh Wildlife Sanctuary si Parcul National Kanha ofera un alt motiv de a iesi din rutina si a vizita Delhi in 2010.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.