ANSVSA recomandă populaţiei să cumpere carne numai din spaţii autorizate

0

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) recomanda populatiei sa cumpere carne sau produse alimentare numai din unitati sau spatii autorizate sanitar veterinar, pentru a evita posibile toxiinfectii alimentare sau infestari cu parazitul Trichinella Spiralis.

ANSVSA avertizeaza populatia sa nu cumpere carne de porc, produse sau preparate obtinute din aceasta, de la persoane necunoscute sau neautorizate pentru aceasta activitate si din locuri sau spatii neautorizate si nesupravegheate sanitar veterinar.

Potrivit unui comunicat al Autoritatii, carnea proaspata trebuie cumparata numai din unitati autorizate, deoarece, prin programele specifice de control, inspectorii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor garanteaza ca aceasta provine din abatoare aprobate, unde este asigurata asistenta sanitara veterinara permanenta.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.