ANR va achiziţiona echipamente de monitorizare pentru 750.000 de lei

Autoritatea Navala Româna organizeaza la sediul sau, in data de 3 februarie 2010, o licitatie deschisa pentru achizitionarea de echipamente hardware si software pentru monitorizarea traficului de nave Calafat – Vidin, informeaza Ministerul Transporturilor.

Durata contractului sau termenul de finalizare este de 45 de zile de la data atribuirii acestuia, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Valoarea estimata a contractului este de 750.000 lei, fara TVA.

Ca principale conditii de participare la licitatie: declaratie privind eligibilitatea referitor la neincadrarea in situatiile prevazute la art. 180 si 181 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.34/2006, certificat de atestare fiscala privind achitarea obligatiilor exigibile catre bugetul de stat si catre bugetele asigurarilor sociale de stat (sanatate, pensii, somaj), eliberat de Directia Generala a Finantelor Publice si Controlul Finantelor de Stat.

De asemenea, sunt necesare: certificat privind plata taxelor si impozitelor locale – eliberat de Primaria locala, certificat de inmatriculare si certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comertului in raza caruia este situat sediul ofertantului din care sa rezulte ca domeniul de activitate al ofertantului corespunde obiectului procedurii.

Totodata, firmele interesate pentru a participa la licitatie trebuie sa aiba cifra medie anuala de afaceri pe ultimii 3 ani incheiati de minim 350.000 euro, echivalentul a 1.500.000 lei, sau pe perioada de la infiintare, daca aceasta perioada este mai mica de 3 ani. De asemenea, trebuie prezentata o copie a bilantului contabil la 31 decembrie 2008, 2007, 2006, vizat si inregistrat de organele competente. Termenul limita pentru solicitarea clarificarilor este 28 ianuarie 2010, ora 16,00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor este 3 februarie 2010, ora 10:00.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.