Canon a prezentat o nouă gamă de proiectoare multimedia portabile

0

Canon, unul dintre cei mai importanti producatori de aparate electronice din lume, si-a completat gama de produse odata cu lansarea, luni (14 decembrie 2009), a doua noi modele de proiectoare multimedia portabile XEED, care pot functiona pâna la 3.000 de ore neintrerupt.

Producatorul nipon mentioneaza ca WUX10 Mark II si SX80 Mark II includ un mod “Photo” dedicat, ce ofera imagini clare la vizualizarea fotografiilor, in orice conditii de iluminare, fiind ideale pentru fotografii si specialistii care au nevoie de proiectia imaginilor la cea mai buna calitate posibila. Proiectarea imaginilor se face la o rezolutie de pâna la 1920 x 1200 pixeli prin intermediul unui cablu HDMI, DVI sau de pe un flash USB.

Potrivit fisei tehnice a modelului Canon WUX10, acesta este capabil sa afiseze imagini video Full HD (1080p), precum si imagini preluate de la computer, in timp ce imaginile digitale si fotografiile pot fi editate si procesate in conformitate cu standardele sRGB.
“Proiectoarele WUX10 si SX80 Mark II au fost concepute sa afiseze imagini la o claritate unica, fiind modelele ideale pentru fotograful ce doreste sa isi expuna fotografia la cel mai inalt standard posibiľ, a declarat, intr-un comunicat de presa, Rainer Fuehres, directorul Diviziei de Consumer al Canon Europe.

Cu un raport al contrastului de 1000:1, respectiv 900:1, ambele modele asigura o proiectie a imaginii ce nu se lasa influentata de lumina ambientala, oferind culori vii si un negru intens. WUX10 si SX80 opereaza la un nivel de zgomot aproape inexistent, 32dBA, respectiv 31dBA, in modul Quiet, iar utilizarea frecventa a modului Quiet extinde viata lampii pâna la 3000 de ore, ceea ce ajuta la reducerea costurilor de functionare.

Pe piata din România, cele doua modele de proiectoare se comercializeaza la preturi de baza de 2.900 euro. Compania Canon Europe este o subsidiara a Canon Inc. Japonia, unul dintre liderii in inovatii, la nivel mondial si un producator de solutii de imagine destinate persoanelor particulare si mediilor business.

Divizia europeana isi concentreaza activitatile de business in doua piete bine definite: solutii de business (dezvoltarea de produse IT, solutii si servicii pentru medii office si de printare profesionala) si solutii de imagine pentru consumatori (produse foto, video, imprimante, scanere, masini de fax si echipamente multifunctionale).
În cadrul birourilor Canon Europe lucreaza circa 11.000 angajati in Europa, Orientul Mijloc iu si Africa (EMEA).

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.