Selecţie la ANOFM pentru studenţii care doresc să lucreze în Germania

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) Bucuresti organizeaza, in perioada 6 ianuarie – 20 ianuarie 2010, o selectie pentru studentii care doresc sa lucreze in Germania pe perioada vacantei de vara, informeaza un comunicat al AMOFM.

Conform AMOFM, pot participa studentii care urmeaza cursuri la zi, la orice facultate acreditata conform legii, cu exceptia celor din ultimul an de studii. Depunerea dosarelor si sustinerea testului de limba germana vor avea loc la sediul Agentiei, din Strada Spatarul Preda nr. 12, sector 5, in intervalul orar 10:00 – 15:00.

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai Mirea spune

    Atentie! Unele facultati(ex. Cluj) refuza sa stampileze adeverinta de student, formularul ZAV Bonn, fara de care nu ti se primeste dosarul la AMOFM Bucuresti. Spun ca e ilegal, ba ca nu garanteaza nimeni ca mai urmezi facultatea si anul urmator ( e acolo o rubrica) si asa ca semneaza, cel mult dar nu pun stampila. Asa ca de la aceste facultati nu se poate pleca. Nimeni nu rezolva problema si din cate vad nici nu se stie de ea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.