CFR ar putea instala automate de cumpărare a biletelor direct din tren

CFR Calatori are un proiect de instalare a unor automate de achizitionare a biletelor de calatorie direct din tren, urmând ca, in functie de fonduri, sa fie luata o decizie cu privire la demararea acestui proiect, a declarat marti (15 decembrie 2009), Radu Enache, director executiv Hewlett Packard România, una dintre companiile interesate de acest proiect.

“Noi am lucrat cu CFR, prin Informatica Feroviara si Intrarom, pentru sistemul – pilot de rezervare si emitere bilete. De CFR depinde daca acest proiect va fi continuat sau nu. Decizia de a pune aparate automate de procurare a biletelor in trenuri sau in gari ne intereseaza ca si companie si vrem sa continuam cooperarea cu CFR”, a spus Enache.

CFR Calatori a anuntat ca intentioneaza sa instaleze, incepând din 2010, automate care sa emita bilete de tren chiar pe peronul garilor. Potrivit sursei citate, CFR Calatori a initiat deja toate formele necesare achizitionarii unor automate de emis bilete, ace stea urmând a fi furnizate incepând cu luna ianuarie 2010.

Citește și
1 Comentariu
  1. CFR-istul spune

    Din tren sau in tren? pana la urma rezulta ca pe peronul garilor. Pe peron nu inseamna in tren si nici din tren (sar aia din mersul trenului si instaleaza masinariile?).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.