Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa organizează licitaţie pentru amenajarea zonei de siguranţă din vecinătatea pistei

Societatea Nationala Aeroportul International Bucuresti Baneasa – Aurel Vlaicul S.A. (SN AIBB-AV SA) anunta procedura de licitatie pentru achizitionarea de “Lucrari de amenajare a zonei de siguranta din vecinatatea pistei”, cererea de oferte urmând sa aiba loc in data de 22 decembrie 2009, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor.

Valoarea estimata a lucrarilor ce urmeaza a fi achizitionata este de minimum 2.150.235 lei si de maximum 3.170.115 lei (fara TVA), iar finantarea se va realiza din fonduri proprii. Acordul cadrul de achizitie publica va fi incheiat pe o perioada de 24 luni de la data semnarii acestuia si are ca obiect executarea de “Lucrari de amenajare a zonei de siguranta din vecinatatea pistei”.

Citeste si:  Suntem unici în Europa: şi acciză şi rovinietă şi taxă de autostradă

Conform sursei citate, criteriul de selectie este pretul cel mai scazut, iar termenul limita pentru depunerea ofertelor la sediul SN AIBB-AV SA este 22 decembrie, ora 09.00, ofertele urmând a fi deschise in aceeasi zi, o ora mai târziu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close