Aplicaţie românească de 250.000 de dolari implementată de o televiziune din Cipru

Cea mai urmarita televiziune din Cipru, Sigma TV, va folosi o aplicatie video online implementata de o firma din România, investitia ridicându-se la 250.000 de dolari.

Potrivit unui comunicat al companiei românesti Zitec, unul dintre cei mai importanti furnizori la nivel mondial de aplicatii on-line pentru afaceri, platforma Videopublishing.com a fost lansata in acest an printr-un parteneriat cu Ledra Capital, companie cu sediul la New York.
Televiziunea generalista SigmaTV este parte a celui mai mare grup cipriot de media, Dias Publishing Group. Din trust mai fac parte: doua televiziuni de sport, cinci posturi radio, doua cotidiene, patru saptamânale, noua reviste lunare si doua portaluri de stiri.

Postul cipriot are un grad de vizionare de peste un milion de ore pe luna, media clipurilor video fiind de 19 minute. “Cererea pentru continut video pe online la nivel mondial este in continua crestere, iar televiziunile mari din intreaga lume sunt in perioada in care adopta platforme profesionale, pentru a putea face fata traficului in crestere, dar si pentru a oferi calitatea necesara atragerii de sponsori (…)”, a declarat Alexandru Lapusan, director general Zitec.

Acesta a adaugat ca, la nivel mondial, exista in jur de 25 de solutii similare, fata de care se pozitioneaza foarte bine din punct de vedere functionalitate/cost, in timp ce pe plan local nu exista un produs concurent direct. Videopublishing.com este utilizata in numeroase site-uri internationale: PetManufacturers.com, Election.tv, Idtag.com, fiind, totodata, in curs de implementare in cadrul unor proiecte online din SUA, Marea Britanie si România.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.