E.On România a solicitat majorarea preţului gazelor cu 15%

2 13

E.On România a solicitat Autoritatii Nationale pentru Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) majorarea pretului gaze lor cu 15% si a pretului energiei electrice cu 12% de la 1 ianuarie 2010, a declarat, miercuri (16 decembrie 2009), directorul general al Companiei E.On, Frank Hajdinjak, la o conferinta de presa.

“Am cerut ANRE majorarea pretului gazelor naturale cu 15% si a pretului energiei electrice cu 12% de la 1 ianuarie 2010. Suntem constienti ca scenariul nu este realist in conditiile actuale de piata, dar speram sa gasim o solutie de compromis pentru toti jucatorii”, a afirmat Frank Hajdinjak.

Directorul general al E.On România a adaugat ca majorarea a fost solicitata deoarece compania are pierderi cumulate in ultimii ani din nerecuperarea marjelor din distributie si furnizare. “Pierderile se ridica la 700 milioane lei in cazul gaze lor naturale si la 80 milioane lei in cazul energiei electrice”, a mentionat acesta.

Citește și
2 Comentarii
  1. Adelin spune

    Va rugam respectuos, romanii merita mai mult: sa fie 150% cel putin, sa simitim si noi ca la procentul ala e o nimica toata.

  2. pensionar spune

    Acum e cazul sa platim campania de alegeri, si sa ne bucuram de anul viitor, SA TRAIM BINE;Sper sa nu ma cenzurati.Va multumesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.