Licitaţie deschisă organizată de CN Aeroportul Internaţional Henri Coandă

C.N. Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti S.A. organizeaza procedura de licitatie deschisa in vederea atribuirii contractului de achizitie publica având ca obiect proiectarea si furnizarea de sisteme de protectie antiterorista, prestarea serviciilor de scolarizare si a serviciilor de intretinere si reparatii in garantie si post garantie, informeaza Ministerul Transporturilor.

Potrivit sursei citate, ofertele se pot depune la sediul aeroportului pâna la data de 8 februarie 2010, ora 09.00, deschiderea procedurii de achizitie având loc in aceeasi zi, la ora 10.00. Criteriul de atribuire a contractului este “pretul cel mai scazut”, iar valoarea estimata a acestuia este de 620.000 euro, fara TVA.

Citeste si:  Aeroportul Internaţional Iaşi, închis din cauza temperaturilor scăzute

Anuntul de participare la procedura de licitatie deschisa, ce contine informatii complete asupra modului de desfasurare a procedurii, precum si precizari referitoare la modul de obtinere a documentatiei de atribuire, este disponibil in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), sub nr. 92180.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close