Philips Electronics estimează o creştere a vânzărilor în trimestrul 4 din 2009

0

Producatorul olandez de echipamente electronice Dutch Philips Electronics NV a anuntat ca se asteapta la vânzari de aproximativ 2,8 miliarde de euro (4,1 miliarde de dolari) in trimestrul patru din 2009 la divizia sa Consumer Lifestyle, in crestere de la 2,1 miliarde de euro in trimestrul trei din 2009, informeaza Reuters.

Anul trecut compania olandeza avertizase ca nu-si va indeplini obiectivele pe 2010 din cauza recesiunii, a raportat acum ca este ideal pozitionata pentru a beneficia de cresterea vânzarilor in urmatorii ani. În ultimii doi ani divizia Consumer Lifestyle, care produce de la MP3 playere si rame digitale la aparate electrocasnice, a redus costurile cu peste 200 milioane de euro.

Având sediul central in Olanda, Philips are aproximativ 133.000 de angajati in peste 60 de tari. Cu vânzari de 27 miliarde de euro in 2007, compania este lider pe pietele echipamentelor de ingrijire cardiaca, echipamentelor pentru pacientii in stare critica si aparatura medicala de ingrijire la domiciliu, solutii de iluminat eficiente energetic si aplicatii inovatoare in domeniul iluminatului, precum si pe pietele produselor de lifestyle pentru ingrijire personala si divertisment.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.