Un nou DVD Philips, standardizat Blue-ray, pe piaţa din România

Philips a lansat, miercuri (16 decembrie 2009), pe piata româneasca un nou DVD Player, dotat cu tehnologia de redare a discurilor Blue-ray, la un pret de 749 de lei, se arata intr-un comunicat de presa al producatorului.

Blu-ray Disc Player Philips BDP3000 contine functii importante, precum BD-Live, suport audio HD si redare DVD de inalta calitate. Dezvoltat in comun de catre Philips si alti producatori importanti, standardul Blu-ray reprezinta noua generatie de discuri optice pe care se pot inregistra continuturi High Definition (HD), cu o capacitate de cinci ori mai mare decât a unui DVD obisnuit.

Player-ele Blu-ray Disc Philips sunt echipate pentru a reda 24 de cadre pe secunda direct de pe discurile Blu-ray, in timp ce functia Upscaling HDMI 1080p furnizeaza imagini de o claritate exceptionala. Totodata, prin intermediul Dolby TrueHD, sunt oferite 7.1 canale cu cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray, iar cu EasyLink poti controla mai multe dispozitive cu ajutorul unei singure telecomenzi.

Cu sediul central in Olanda, compania Philips are aproape 116.000 de angajati in peste 60 de tari si o cifra a vânzarilor, raportata in 2008, de 26 miliarde euro. Philips detine suprematia pe piata televizoarelor cu ecran plat, produselor de barbierit electrice si de ingrijire corporala, produselor portabile de divertisment si ingrijire a sanatatii bucale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.