Internet Explorer 8, cel mai securizat browser pentru cumpărăturile online

Cea mai noua versiune de browser de la Microsoft, Internet Explorer 8, a ocupat primul loc intr-un clasament global al securitatii online, realizat de compania NSS Labs.

Pe fondul acestei perfomante, divizia din România a consortiului american a demarat o campanie de comunicare prin care consumatorii sunt informati despre importanta sigurantei cumparaturilor efectuate prin intermediul site-urilor de vânzari online.
Internet Explorer 8 ofera utilizatorilor ceea ce isi doresc, optiunile sale permitând browser¬ului sa fie mai rapid si mai usor de folosit, fiind in acelasi timp mai sigur, atât in ceea ce priveste cumparaturile online, cât si a altor activitati derulate pe Internet.

Citeste si:  Bulgaria va plăti jumătate din preţul gazoductului South Stream de pe teritoriul ei

Noul browser ofera o protectie mai buna impotriva amenintarilor tehnologice si permite consumatorilor sa aiba controlul atunci când acestia sunt online.
Cu noile caracteristici InPrivate ale Internet Explorer 8, este asigurata stergerea istoricului de cautari, iar paginile de Internet temporare si cele “cookies” nu ramân inregistrate pe computer.
Comparativ cu alte motoare de cautare, Internet Explorer 8 beneficiaza de cea mai buna protectie impotriva phishing-ului din industrie prin lansarea Filtrului Phishing.
Pâna in prezent, Internet Explorer 8 a avut peste 275 de milioane de blocari de atacuri informatice.

Citeste si:  Oligarhii ruşi sunt modeşti, ca să nu atragă atenţia puterii
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close