EUR
4,84 RON
(-0.02%)
USD
4,25 RON
(+0.3%)
GBP
5,32 RON
(+1.16%)
CHF
4,53 RON
(+0.11%)
BGN
2,47 RON
(-0.07%)
BYN
1,76 RON
(+0.36%)
CAD
3,13 RON
(+0.71%)
RSD
0,04 RON
(-0.02%)
AUD
2,96 RON
(+0.6%)
JPY
0,04 RON
(+0.34%)
CZK
0,18 RON
(+0.17%)
INR
0,06 RON
(+0.68%)

„Regele mallurilor”, la un pas de blocarea conturilor

Iulian Dascălu, deţinătorul celei mai mari suprafeţe de malluri din România, a pierdut în instanţă în favoarea unei societăţi care a solicitat executarea silită a firmei sale, Iulius Group SRL, informează Evenimentul Zilei

.
Judecătoria Iaşi a admis, săptămâna trecută, acţiunea Cooperativei Meşteşugăreaşti Sporul, care vrea să recupereze aproximativ 80.000 de lei de la firma lui Dascălu.

Totul a început după ce societăţile au făcut un schimb de imobile. Pentru că valoarea lor nu era egală, Iulius Group s-a angajat să efectueze o serie de lucrări de reparaţii la una dintre clădiri. La final, însă, Cooperativa Meşteşugărească a reclamat că lucrările nu au acoperit diferenţa de preţ.

După procese şi expertize, Sporul a obţinut recent câştig de cauză la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care obligă Iulius Group la plata sumei revendicate, plus cheltuieli de judecată.

Nu ne-au plătit nici aşa, fapt pentru care am angajat un executor judecătoresc şi am obţinut această sentinţă. Pasul următor e poprirea conturilor Iulius Group. Dacă nu găsim banii în conturi, recurgem la valorificarea bunurilor imobile libere de sarcini, care aparţin debitorului. Nu ne aşteptăm să ni se achite datoria de bunăvoie”, afirmă preşedintele Sporul, Mihaela Hobjilă.

Acesta e al doilea impas juridic prin care trece Iulius Group în ultimele luni. În vara acestui an, trei bucureşteni au cerut în instanţă să le fie predat terenul pe care este construită vila, de câteva milioane de euro, a lui Dascălu.

.

CITITI SI

• Iulian Dascălu riscă să-şi piardă terenul de sub casă?

• Topul mallurilor cu cele mai mari datorii. Iulian Dascălu, situat pe locul 3

• Regele este gol! Pierderi de zeci de milioane de euro la firmele lui Iulian Dascălu

• FALS ÎN ACTE PUBLICE la “Palas”! Dascălu riscă totul pentru a atrage bani europeni?

.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata