Berceanu: Am dat afară 4 directori de la AND şi mă pregătesc să fac la fel şi la CFR

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ca a demis deja patru directori din Compania Nationala a Drumurilor si se pregateste sa ia masuri similare si la CFR, pentru proasta gestionare a infrastructurii afectata grav de vremea nefavorabila.

“Suntem in teren pentru a vedea cum se actioneaza in sud-est, partea cea mai afectata a tarii de ninsoare. Intentionam ca drumurile cele mai afectate sa le inchidem pentru 2-3 ore, astfel incât sa actioneze utilajele si apoi sa le redeschidem. Cei care nu si-au facut datoria au fost dati afara. Am dat deja patru directori afara din AND si ma pregatesc sa fac la fel si in CFR”, spus Berceanu, la un post de televiziune.

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, va verifica starea infrastructurii din Buzau si Ialomita. De asemenea, reprezentantii MTI se afla in teritoriu dupa cum urmeaza: secretarul de stat, Marin Anton – in zona Tulcea, secretarul de stat Eusebiu Pistru – in zonele Braila, Galati, directorul general RAR, Daniel Patentasu – in zona Calarasi, directorul general ARR, Iancu Craciunoiu- in zona Prahova.
De asemenea, secretarul de Stat Gheorghe Popa se afla la Comandamentul Central de Iarna – feroviar, iar secretarul de stat Constantin Dascalu la Comandamentul Central de Iarna de la Ministerul Transporturilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.