BMW a prezentat două modele de automobil hibrid la salonul auto din Dubai

Firma producatoare de automobile BMW Middle East a prezentat la cel de-al 10 salon automobilistic din Dubai doua modele ActiveHybrid, in cadrul strategiei sale de creare a unei mobilitati sustenabile, relateaza cotidianul panarab a-Sharq al-Awsat (Orientul Mijlociu), care apare la Londra.

În paralel, BMW a prezentat la salonul din Dubai, in premiera in Orientul Mijlociu, modelele BMW Gran Turismo, BMW X1, si BMW M1 Homage. În prealabil, BMW si-a reafirmat angajamentul fata de Conferinta Mediului Înconjurator de la Copenhaga, anuntând o reducere cu 25% a emisiunilor de CO2, pâna in 2020. În cadrul acestei strategii, tehnologiile de reducere la zero a emisiunilor de CO2, incorporate in automobilele electrice, vor juca un rol vital.

Modelele BMW ActiveHybrid X6 si ActiveHybrid 7 prezentate la salonul din Dubai fac parte din faza a doua a strategiei denumite EfficientDynamics. Ambele modele integreaza ultima tehnologie de motor electric si cu benzina in vederea reducerii consumului de combustibil si a reducerii emisiunilor de CO2 realizând o economie de combustibil de peste 15%.
Pâna in prezent, in prima faza a strategiei EfficientDynamics, BMW a produs 1,5 milioane de automobile echipate cu tehnologia amintita in vederea atingerii unui grad sporit de eficienta si a reducerii semnificative a emisiunilor de CO2.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.