Rolls Royce va infiinţa o linie de producţie în Arabia Saudită

Firma britanica constructoare de motoare de avion, Rolls Royce studiaza posibilitatea infiintarii unei capacitati de cercetare si productie in orasul economic Regele Abdallah ca un precursor al unei uzine de productie, relateaza cotidianul economic Arabian Business.

O delegatie a Rolls Royce a vizitat locatia viitoarei sale capacitati, pe coasta saudita a Marii Rosii, si a purtat convorbiri cu firma Emaar din emiratul Dubai care construieste orasul economic Regele Abdallah care i-a prezentat firmei britanice oportunitatile de investitii din zona.

Vizita delegatiei britanice a continuat la Universitatea Regele Abdallah pentru Stiinta si Tehnologie pentru a discuta probleme legate de cooperarea intre echipele de cercetare ale firmei Rolls Royce si ale universitatii saudite.
Firma constructoare Emaar, afiliata la Emaar Properties din Dubai, a anuntat ca si-a redus pierderile cu 65% in al treilea sfert al anului 2009. Pierderile sale au fost de 16,93 milioane de dolari comparativ cu 49,30 milioane in aceeasi perioada a anului 2008.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.