ANOFM oferă locuri de muncă pentru studenţi, în Germania

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza, in perioada 6 ianuarie – 20 ianuarie 2010, selectia pentru studentii care doresc sa lucreze pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara.

Conform unui Comunicat de presa, pot participa studentii care urmeaza cursuri de zi la orice facultate acreditata conform legii, cu exceptia celor din ultimul an de studii.
Depunerea dosarelor si sustinerea testului de limba germana vor avea loc la sediul Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti.

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. Maria Pop spune

    Informatiile pe aceasta tema sunt foarte putine. Daca cineva a fost deja, poate imi raspunde.Cand aflam oferta exacta? Se poate alege intre un job sau altul? Semnam un contract? Cand ajungem in Germania sau aici dupa ce se dau rezultatele? Dar suntem asistati legal pentru asta? Daca este un contract in dezavantajul nostru? Putem apela la ajutor?La cine si cum? Totusi, nu mergem acolo imigranti care sunt nevoiti sa inghita orice tratament.Se spune ca vom fi platiti la nivelul unui muncitor german necalificat, dar care este acest nivel? Exista un prag minim legal sau daca iese la calcul mai putin de 1200 de euro pe luna sa intelegem ca cineva vrea sa ne traga pe sfoara?Care e un minim legal de bani pe ora, de exemplu? Cazarea o platesc din banii pe care ii castig sau mi se ofera gratuit? Cum e cu mancarea? Se negociaza si aceste conditii? Cu ce suma de bani e bine sa plec la mine? Poate reveniti cu un articol pe aceasta tema, mai bine documentat. Daca a fost cineva, sa ne spuna din experienta, cu cat mai multe marturii, cu atat mai bine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.