Târgurile de turism trebuie organizate de ANAT şi Romexpo

Discutia declansata de disensiunile dintre conducerile Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) si Romexpo in aceasta toamna este in defavoarea membrilor ANAT, sustine Gheorghe Fodoreanu, presedinte INVITATION ROMÂNIA, fost presedinte ANAT, intr-un comunicat de presa.

ANAT a decis ca târgurile de turism sa fie organizate exclusiv de organizatia patronala a agentiilor de turism, fara Romexpo. Fostul presedinte al ANAT atrage atentia actualei conduceri ANAT ca Târgul International de Turism al României din 2010, dar si din urmatorii câtiva ani, nu poate fi organizat decât in spatiile Romexpo. Celelalte târguri de care are nevoie ANAT sunt târguri cu tenta comerciala, pe relatia touroperatori – retele – client final.

Târgul orasului Bucuresti, care este aproape implementat in reflexul de cumparare al clientului bucurestean, precum si Bursele de turism, care faciliteaza intâlnirea intre grupele de prestatori si membrii ANAT, pot fi organizate in locatii separate, dar numai cu conditia de a tine seama de scopul fiecarui târg.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.