Sebastian Vlădescu: România nu a ieşit încă din criză

România nu a iesit inca din criza, la fel cum nici Europa si nici intreaga lume nu au iesit din criza, a declarat, marti (22 decembrie 2009), la audierile in comisiile parlamentare de specialitate, Sebastian Vladescu, ministrul propus pentru portofoliul Finantelor Publice in noul guvern.

“Exista muguri, sperante, uneori dorinte ca aceasta proasta evolutie economica sa inceteze, dar, efectiv, când ne uitam pe cifrele interne sau cele europene si globale este evident ca nu am iesit inca din criza” , a spus Vladescu.

Pe de alta parte, ministrul desemnat al Finantelor a apreciat ca situatia nu este chiar atât de disperata pe cât este perceputa uneori, iar România are in acest moment resursele interne si suficient sprijin extern pentru a depasi aceasta perioada de criza si a relua cresterea economica intr-un interval de ordinul lunilor. Sebastian Vladescu a fost validat, marti, de comisiile reunite de buget-finante ale Parlamentului pentru postul de ministru al Finantelor Publice, cu 36 de voturi pentru si 2 impotriva.

loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. mihai negru spune

    asteptam cu interes opinia proaspatului ministru de finante, referitor la abuzul pe care-l face anaf privind tva imobiliar la persoanele fizice,tva pe care doreste sa-l ia cu japca, retroactiv.
    este interesant da vazut ouale domniei sale, acum cand este in pat cu dusmanu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.