Sunday Times, despre numirea lui Udrea: 4 miliarde de euro, daţi pe mâna unui ministru care pozează în lenjerie intimă

„Da, doamnă ministru, aveţi portofoliu mare!” Este titlul unui articol despre Elena Udrea publicat de Sunday Times. Jurnaliştii britanici critică decizia prin care ea a fost numită ministru pentru dezvoltare regională la Bucureşti.

.

„Bugetul Europei de aproape 4 miliarde de euro destinat dezvoltării României, una dintre cele mai sărace ţări ale Uniunii Europene, a fost dat pe mâna unui ministru care pozează în lenjerie intimă pentru reviste glossy”, scrie Sunday Times despre Elena Udrea.

Parlamentar la 36 de ani, ea este căsătorită cu un om de afaceri controversat pe plan local, notează jurnaliştii britanici. Udrea a ieşit în evidenţă ca protejată a preşedintelui Traian Băsescu, relatează publicaţia.

Ziariştii britanici îşi susţin acuzaţiile cu o declaraţie a Alinei Mungiu Pippidi, care spune că „este revoltător să-i încredinţezi ei controlul asupra unei părţi importante din fondurile UE pentru România” pentru că Udrea „are o relaţie specială cu preşedintele. Companiile soţului ei şi-au sporit profiturile sub actuala administraţie”.

Sursa: Realitatea.net

Citește și
2 Comentarii
  1. MARIANANTIBASESCU spune

    NUMAI CA NOI , ROMANII , NU VEDEM LUCRURILE ASTEA , TREBUIE SA VINA TOT STRAINII SA NI-I ARATE , PE UDREA, EBA , BOC , VIDEANU , BLAGA , SI TOTI HOTII ASTIA CARORA NU LE-AR MAI CADEA VREO FIRMITURA SI LA AIA MAI AMARATI.
    PESTE TOT IN LUME ESTE HOTIE SI CORUPTIE , IN TOATE STATELE , NUMAI CA IN STATELE MAI DEZVOLTATE SE MAI GANDESC SA SCAPE CATE O FIRMITURA DIN CE FURA SI LA CETATENI , SI ASA TOATA LUMEA E MULTUMITA…LA NOI NE-AR LUA SI PIELEA DE PE NOI

  2. Alex spune

    Mie nu mi se pare nimica anormal atita timp cit jumatate plus unu din populatie a votat cu regimul Basescu. Udrea a fost om de baza si in cabinetul anterior si era de asteptat sa o puna pe ea din nou ministru. Astia sint conducatorii pe care tara asta ii merita si noua nu ne ramine decit fie sa ne tot plingem singuri de mila fie sa plecam din tara asta. Alternativa cu o revolutie adevarata iese din discutie la romani. Mamaliga nu explodeaza!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.