EUR
4,84 RON
(-0.01%)
USD
4,11 RON
(+0.12%)
GBP
5,36 RON
(+0.04%)
CHF
4,50 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(+0.44%)
BYN
1,67 RON
(+0.12%)
CAD
3,07 RON
(+0.21%)
RSD
0,04 RON
(-0%)
AUD
2,94 RON
(+0.42%)
JPY
0,04 RON
(+0.22%)
CZK
0,18 RON
(-0.19%)
INR
0,05 RON
(0%)

Muvix.ro, site-ul de filme online cu plata prin SMS sau card

Iubitorii filmului au la indemâna, incepând din aceasta saptamâna, pagina de Internet Muvix.ro, unde pot urmari contracost si in legalitate filme online, se arata intr-un comunicat de presa al Platform Strategy Manager Microsoft România, dezvoltatorul proiectului.

Construit pe structura “video on demand” (n.r. filme la cerere), portalul de cinema online este un proiect menit sa duca la reducerea pirateriei prin oferirea unei selectii de pelicule care pot fi vizionate la o calitate de 1200 Kbps, oricând si de oriunde. Site-ul porneste la drum cu un portofoliu de peste 30 de filme românesti si straine, filme de referinta cu regizori si actori celebri, productii care s-au bucurat de nominalizari sau premii in cadrul festivalurilor de profil.

În perioada urmatoare, portofoliul va creste constant, inclusiv cu filme sugerate de utilizatori, cu conditia ca acestea sa se incadreze in categoria filmelor bune.
Cinefilii pot gasi pe site inclusiv filme rare, pentru care pot plati fie prin SMS, fie online, prin card. Pe Muvix.ro filmele pot fi vazute numai online, fara posibilitatea de a fi descarcate, calitatea continutului si protejarea drepturilor de autor fiind asigurate prin intermediul Microsoft Silverlight, o aplicatie care se instaleaza in doar câteva secunde.

“Suntem bucurosi ca ne-am asociat cu MediaPro Interactiv in dezvoltarea si lansarea serviciului Muvix.ro. Nu puteam avea o mai buna confirmare a rezultatelor investitiilor noastre in online din ultimul timp si in tehnologii precum Silverlight, ce revolutioneaza serviciile publisherilor media”, a declarat Todi Pruteanu, Platform Strategy Manager Microsoft România. Pe site-ul Muvix.ro, amatorii de filme gasesc instructiuni pentru a putea conecta calculatorul sau laptop-ul la televizor, in functie de tipul de aparatura pe care il detin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata