Peste 2 milioane lei pentru un sistem informatic de urmărire a proiectelor de investiţii ale Hidroelectrica

Hidroelectrica intentioneaza sa aloce aproximativ 2,02 milioane lei, fara TVA, pentru achizitia si implementarea unui sistem informatic care sa asigure planificarea, gestiunea si monitorizarea proiectelor de investitii ale societatii, potrivit unui anunt al companiei, publicat pe site-ul eLicitatie.

Astfel, Hidroelectrica va organiza o licitatie electronica deschisa in 9 februarie, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut. Ofertantii trebuie sa aiba o cifra medie anuala de afaceri pe ultimii trei ani, respectiv pentru 2007, 2008, 2009, cel putin egala cu de doua ori valoarea estimativa a contractului ce urmeaza sa fie atribut, respectiv 4,05 milioane lei.

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 380 zile incepând de la data atribuirii contractului. Hidroelectrica va realiza 20 de amenajari hidroenergetice si centrale la nivel national, pâna in anul 2025, a caror putere instalata totala va fi de 843,83 Megawatti, investitia totala ridicându-se la 1,887 miliarde euro. Cu o productie in an mediu hidrologic de 17.330 GWh, generata in 12 sucursale la nivel national, Hidroelectrica furnizeaza circa 30% din productia totala a tarii. Compania are in administrare 275 de centrale hidroelectrice si statii de pompare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.