Ghidul de finanţare a Programului “Rabla” pentru tractoare şi masini agricole, avizat în ianuarie 2010

Ghidul de finantare destinat Programului de stimulare a innoirii Parcului national de tractoare si masini agricole autopropulsate va fi aprobat prin ordinul ministrului Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, in prima jumatate a lunii ianuarie 2010, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului de resort.

Potrivit Ghidului, publicat si elaborat de catre Administratia Fondului de Mediu (AFM), prima de casare pentru inlocuirea unui tractor sau a unei masini agricole vechi cu unele noi va fi, in 2010, de 17.000 de lei. Pentru persoanele fizice, aceasta nu trebuie sa depaseasca, insa, 50% din pretul de achizitie al tractorului sau masinii agricole cumparate, in timp ce in cazul persoanelor juridice procentul scade pâna la 40%, fara TVA.

Finantarea Programului “Rabla” destinat stimularii parcului national de tractoare si masini agricole va fi sustinuta de catre AFM din Fondul pentru Mediu, programul fiind prevazut sa se desfasoare pe parcursul a doua etape: prima pâna la data de 25 iulie, iar a doua in intervalul 1 august – 25 noiembrie 2010.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.