Prototipul automobilului electric Renault Fluence va sosi în curând în Israel

Prototipurile automobilului electric Renault Fluence, prezentate la Conferinta de Schimbare a Climatului de la Copenhaga si destinate firmei israeliene Better Place LLC vor sosi in Israel in urmatoarele zile, relateaza cotidianul economic israelian Globes.

Prototipurile vor fi folosite pentru testarea sistemului de propulsie. Automobilele vor fi echipate cu baterii obisnuite dar nu si cu sistemul de inlocuire rapida a bateriilor care va face parte din dotarea automobile lor de serie. Productia de serie a modelului Fluence va incepe peste aproximativ 10 luni.

Modelul Fluence va fi supus unor testari intensive pe soselele israeliene iar firma importatoare Better Place va construi un centru al vizitatorilor la care vor fi expuse prototipurile, sistemul de reincarcare a bateriilor proprietarilor care vor fi instalate in locuinte particulare sau birouri, prototipurile sistemelor de comunicatii si management pentru reincarcarea bateriilor precum si sistemele de comunicatii ale autovehiculelor.
Ministerul israelian al transporturilor va elibera prototipurilor mode lului Fluence permise de conducere doar in spatii inchise si nu pe soselele si drumurile publice.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.