EUR
4,84 RON
(+0.03%)
USD
4,28 RON
(-0.04%)
GBP
5,41 RON
(+0.08%)
CHF
4,55 RON
(+0.08%)
BGN
2,47 RON
(-0.19%)
BYN
1,77 RON
(-0.8%)
CAD
3,15 RON
(-0.05%)
RSD
0,04 RON
(+0.14%)
AUD
2,98 RON
(+0.05%)
JPY
0,04 RON
(+0.14%)
CZK
0,18 RON
(+0.08%)
INR
0,06 RON
(-0.12%)

Emil Boc: Impozitul forfetar va fi regândit şi restrâns la câteva domenii

Prim-ministrul Emil Boc a declarat, joi (31 decembrie 2009), ca impozitul forfetar va fi regândit in perioada imediat urmatoare si ca aceasta a fost printre primele sarcini pe care le-a dat noului ministru de Finante.

“Impozitul forfetar va fi regândit anul acesta. Prima sarcina pe care am dat-o ministrului Finantelor, in prima intâlnire pe care am avut-o cu el, a fost aceea sa regândeasca impozitul minim care este acum. El trebuie reorientat si restrâns doar la acele domenii unde evaziunea fiscala nu poate fi altfel combatuta. Ma refer aici la industria hoteliera, la restaurante – cam acolo se aplica peste tot in lume acest impozit forfetar. Ce avem acum este impozit minim, care cred eu ca si-a epuizat resursele”, a precizat Emil Boc.

Premierul nu a putut sa spuna exact când ar urma sa intre in vigoare noile reglementari fiscale, exprimându-si speranta ca acest lucru va fi cât mai curând posibil. “Din momentul in care ministrul Finantelor va avea pregatit proiectul de regândire a impozitului forfetar, sper ca il va avea cât mai repede, pentru ca trebuie gasite si solutii financiare pe care sa le pui in locul impozitului forfetar. Atunci când iei o sursa de venit, trebuie sa pui ceva in loc care sa-ti asigure surse financiare”, a precizat Emil Boc.

Citește și
2 Comentarii
 1. dragos spune

  NOTA: Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentariile pe care le lasati…

  deci cam stiti ce e la gura noastra :))) au nevoie de bani la greu si nu mai stiu pe cine sa prosteasca. dar problema este ca nu pentru noi, platitorii de tva si restu de taxe au nevoie.. ci pt ei si afacerile lor X(X(X pacat ca au gasit armele alea ca tare as merge peste ei imbracat ca Rambo :>

 2. gravuj spune

  pacat Dnu boc-pac cu forfetara asta ai nenoricit atitea firme.
  nimeni nu ar fii contra dar prea piperat ati facut legea pinzurarii de firme.
  decit bani la stat mai bine la negru sau somaj.
  sute mii de romani care va iesi in cel mai scurt timp in strada.SA VA DEA JOS .CUM A CAZUT SI PETRE ROMAN.
  FIRMELE CARE AU PINA LA 10 ANGAJATI LE TERMINATI.
  TVA19+FORFETARA+16/SUTA
  CAPACEL PUNETI LA TOATE.
  DNU BOC COASA SE ACSUTE DE LA CODA NU DE LA VIRF.
  TULAVAI DE NOI DAR O SA FII SI VAI.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata