Un nou proces pentru televiziunea lui Vântu: Mediafax cere falimentul Realitatea TV

Agentia de presa Mediafax a inaintat pe 4 ianuarie un dosar catre Tribunalul Bucuresti prin care cere insolventa Realitatea Media, care include televiziunile Realitatea TV si Money Channel, patronate de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.

.

„Am decis sa depunem dosarul pentru insolventa ca ultima etapa legala pentru recuperarea datoriilor pe care Realitatea Media le are fata de noi, asa cum au procedat si altii care au de recuperat bani de la aceasta firma. Am parcurs toate etapele legale, inclusiv solutionarea litigiului pe cale amiabila. Nu va pot spune valoarea datoriilor, pentru ca este vorba despre un contract intre parti si nu va pot da detalii din contract”, a declarat Cristian Dimitriu, director general al Mediafax pentru Evenimentul Zilei, publicatie care a vehiculat datoriile cumulate de Realitatea Media in contul Mediafax la valoarea de 50.000 euro.

In ultimul trimestru al 2009, produsele media patronate de Vantu s-au confruntat cu mai multe cereri de insolventa, din partea unor companii ca Societatea R (editorul Romania Libera), Attica Media (editorul Playboy, InStyle) sau Editura Univers.

Loading...

Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.