Elena Udrea spune că afirmaţiile sale legate de cazul Hayssam se bazează pe ce a scris presa

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat marţi (12 ianuarie 2010), că afirmaţiile sale privind cazul jurnaliştilor răpiţi în Irak se bazează pe declaraţiile publice şi pe materialele de presă.

„Este opinia mea, ca a multor altora care şi-au exprimat în aceşti cinci ani părerea, că domnişoara Marie Jeanne ştia. Asta a fost o opinie exprimată într-un context. (…) Nu am altceva să spun. Mă bazez pe ce s-a spus public de-a lungul timpului, pe ce a spus domnul Ohanesian de-a lungul timpului, pe ce a spus presa”, a afirmat, la Palatul Parlamentului, Udrea.

Întrebată cum îşi explică faptul că Marie Jeanne Ion a plecat totuşi în Irak în contextul în care ar fi ştiut de răpire, Elena Udrea a răspuns că nu ştie şi că nu face o analiză, deoarece nu este specialistă în acest subiect. „În contextul în care domnul Diaconescu (n.r. – Dan Diaconescu) a spus ‘ştiţi că se spune că doamna Marie Jeanne ştia’, eu i-am spus ‘da, şi eu cred că ştia’. Este o opinie, atâta tot, nimic altceva”, a precizat Udrea.

Citeste si:  Ce arme vor sa cumpere rusii pana in 2028

Ea a adăugat că a vorbit despre „diverse lucruri” cu senatorul PSD Vasile Ion, tatăl lui Marie Jeanne, dar i-a îndemnat pe jurnalişti să-l întrebe pe acesta subiectul discuţiilor. Elena Udrea a afirmat, luni seara, la OTV, că jurnalista Marie Jeanne Ion ar fi ştiut că urma să fie răpită în Irak şi că ar fi fost vorba de o manevră a lui Omar Hayssam pentru a intra în graţiile noii puteri. „Aşa cum ştiu eu lucrurile, Marie Jeanne a ştiut ce se va întâmpla. Nu a ştiut ce sens va lua. O poveste care şi ei i-ar fi adus notorietate, celebritate”, a spus Udrea.

Citește și
1 Comentariu
  1. ola-lalalalalalla spune

    flusturateca aceasta asa cum o vedeti voi in sutiene si slipi(vedeti 7sur7.be) stie f. multe mijmasuri ale puterii si ca sa faca diversiune incepe se debiteze numai idiotenii a.i. sa-si scoata spatele; el si al partenerului=B.A.S.E…..sa ne traiasca pt ca numai de oameni de acestia avem nevoie??????????dealtfel am votat pt ei, ce mai ne plangem?????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner