Doar două categorii de bilete rămase disponibile la concertul AC/DC

Cele 5.000 de biletele la categoria Golden Circle (în faţa scenei) pentru concertul AC/DC, care va avea loc pe 16 mai 2010 în Piaţa Constituţei din Bucureşti, au fost epuizate, informează Eventim.ro.

„Dacă în prima zi, Eventim.ro a vândut peste 7.000 de bilete, iată că, după doar câteva săptămâni, au fost epuizate cele 5.000 de bilete la categoria Golden Circle (în faţa scenei). În prezent, mai sunt la vânzare doar două categorii de bilete: Normal Circle şi VIP”, spun reprezentanţii Eventim. La categoria Normal Circle s-au pus în vânzare 20.000 de bilete la preţul promoţional de 127,2 lei, şi acestea fiind în curs de epuizare.

Biletele VIP costă 477 de lei, iar, în curând, la categoria Normal Circle vor intra la vânzare biletele de 148,4 lei. Potrivit directorului executiv Eventim.ro, Valentin Vasiloiu, acest tip de evenimente, care suscită interesul sporit al publicului, vor face ca şi obiceiurile de cumpărare ale românilor să se schimbe:
„Estimarea Eventim.ro este că şi România va urma tendinţele generale din Europa, adică de vânzare a biletelor în majoritate online, în doar câteva zile de la punerea lor în vânzare. La asemenea evenimente unice nimeni nu va mai vrea să rişte să rămână fără bilet.”

Concertul AC/DC este o producţie Marcel Avram, D&D East Entertainement şi East European Concert. România este singura ţară în care AC/DC nu concertează pe un stadion. Legendara trupă rock a acceptat condiţii speciale pentru România, datorită lui Marcel Avram. Biletele se distribuie exclusiv prin reţeaua Eventim.ro.

Aceasta are peste 400 de puncte de vânzare în întreaga ţară, din care fac parte: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Principalul punct de vânzare este site-ul www.eventim.ro, care oferă informaţii despre evenimente, permite achiziţionarea biletelor cu plata online şi oferă numeroase alte facilităţi.
Cel mai aşteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat pe 16 mai, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, începând cu ora 17,00.

Rockerii vor concerta în România însoţiţi de invitaţi speciali şi cu propria producţie. Australienii vor ajunge în România în cadrul Black Ice Tour, care promovează ultimul album semnat AC/DC. Turneul este unul dintre cele mai bine vândute şi spectaculoase din istoria muzicii, având o scenografie impresionantă.

Drept dovadă, în clasamentul internaţional al turneelor din 2009, realizat de prestigioasa publicaţie Pollstar, cei de la AC/DC s-au clasat în top trei, cu încasări de peste 220 de milioane de dolari. Cu peste trei decenii de activitate, cei de la AC/DC nu par să fi obosit deloc, fiind una dintre cele mai iubite trupe rock din istorie.

De la înfiinţarea grupului, în anul 1973, rock-ul propus de către australieni a cucerit lumea, formaţia având mai mereu concerte sold-out şi vânzări de albume de peste 200 de milioane de exemplare în întreaga lume.
Cea mai bine cotată trupă a casei de discuri Sony BMG Music Entertainment, AC/DC a vândut aproape 70 de milioane de albume numai în Statele Unite, ajungând una dintre cele mai bine vândute trupe din istorie. AC/DC în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata