Vostro V13, cel mai subţire notebook de la Dell, în magazinele din România din februarie 2010

Dell, al doilea producător de calculatoare la nivel mondial, a creat Vostro V13 – unul dintre cele mai subţiri notebook-uri ultraportabile de 13.3 inci de pe piaţă, ce va ajunge în magazinele din România până la sfârşitul lunii ianuarie, începutul lui februarie 2010.

Potrivit companiei, modelul este conceput special pentru mediul de afaceri, fiind bazat pe modelul anterior al gamei, Adamo 13. Noul Vostro V13 cântăreşte 1,6 kg, are o grosime de doar 16,5 mm şi este dotat cu procesoarele Intel din seria Ultra Low Voltage – Core 2 Duo SU7300, Core 2 Solo SU3500 sau Celeron 743.
Inovaţia celor de la Dell permite configurarea cu până la 4GB RAM de tip DDR3, placă grafică integrată Intel GMA 4500MHD şi hard-disk de până la 500GB 7200rpm SATA.

Citeste si:  ARAD - lista agenţilor economici declaraţi inactivi (martie 2011)

Dell Vostro V13 are un ecran de 13.3 inci de tip LED-backlit, cititor de carduri 5 în 1, slot de extensie ExpressCard 34mm, cameră WEB integrată de 1.3 Megapixeli.
Din punct de vedere al conectivităţii, notebook-ul este dotat cu placa de reţea Gigabit Ethernet în mod standard, iar opţional poate fi configurat cu Bluetooth şi wireless WiFi 802.11n.

Tot opţional poate fi adăugată o unitate optică externă de tip DVD+RW sau Blu-Ray. Bateria de şase celule este integrată în carcasă. Grupul american Dell Inc a raportat pe trimestrul al treilea din 2009 un profit net de 337 milioane dolari, în scădere cu 54 la sută comparativ cu perioda similară a anului anterior.

Citeste si:  Leonardo Badea (BNR): Activitatea instituțiilor financiare a intrat în „era digitală"
Citește și
1 Comentariu
  1. Diabolik spune

    Este superb laptop-ul. Am vazut la pcmadd.com in magazin unul, cu textura exterioara mov inchis catifelat. Laptop-ul este foarte subtire, exclent pentru mediul studentilor dar si pentru business. Are un mic inconvenient din puctul meu de vedere: Nu are DVDRW intergat. In rest are de toate, arata bine, are o autonomie buna a bateriei. Merita, chiar daca e refurbished.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close