Acer lanseaza prima serie de notebook-uri cu tehnologie Intel Core i

Acer lansează primele notebook-uri cu tehnologie încorporată Intel Core i din România, seria Acer Aspire 5740G, caracterizate prin performanţa superioară şi caracteristicile inovatoare destinate unui entertainment high-definition, informează Scop Computers, partener oficial în distribuţia produselor Acer.

Seria Acer Aspire 5740G oferă avantajul procesoarelor ultra – rapide Intel Core i7, i5 şi i3 Mobile CPU’s cu Mobile Intel HM55 Express Chipset, capabile de a livra putere maximă de procesare, indiferent de cererea utilizatorului sau de modul în care acesta hotărăşte să o folosească: gaming, proiecte multi-tasking (vizionare, editare, creare de fişiere) sau entertainment multimedia.

Bazate pe ultima tehnologie Intel Core micro-architecture, noile procesoare Core i7, i5 şi i3 combină performanţa şi eficienţa energetică. Datorită tehnologiei TurboBoost, performanţa este accelerată pentru ca aceasta să poată estima corect volumul de încărcare aş procesorului, nepermiţând, însă, un consum nejustificat de energie.

Display-ul de 15.6 inch cu rezoluţie HD (1366×768) şi rată reală de aspect 16:9 livrează o experienţă cinematografică deosebită, prezentând imagini luminoase, pline de viaţă, accesibilitate sporită în condiţii de iluminare redusă, dată de ecranul cu tehnologie LED Backlit. De asemenea, display-ul nu conţine mercur şi reduce consumul de curent electric.

În noua serie de notebook-uri Acer Aspire, performanţa de ultimă generaţie şi entertainmentul audio-vizual întâlnesc un design exclusivist, materializat din texturi inovative ale materiei prime. Rezultatul este un notebook ce reflecta stilul unic şi funcţionalitatea superioară a unui sistem multimedia avansat. Tastatura este lucioasă, cu taste concepute special pentru a oferi o experienţă de tehnoredactare mai mult decât confortabilă.

Touchpad-ul multi-direcţional asigură funcţii multiple cum ar fi: întoarcerea paginii, zoom pe pagină, dar şi o navigare perfectă, fără cusur, control media şi acces rapid în fişiere, toate sub incidenţa uşoară a degetelor utilizatorului. În ceea ce priveşte memoria, noile notebookuri Acer Aspire 5740G permit instalarea de până la 8 GB de memorie DDR3 pentru un răspuns ultra rapid chiar şi în cazul cererilor multiple.

Cât despre capacitatea de stocare a informaţiei, hard disk-ul furnizează un spaţiu generos pentru stocarea întregii arhive digitale, iar cititorul de carduri 5-in-1, care se regăseşte la întreaga serie, facilitează transferul rapid de date. Conectivitatea este asigurată prin cele mai avansate tehnologii cu sau fără fir: 802.11a/b/g/Draft-N ce suportă semnal Acer SignalUp cu tehnologie wireless Nplify, Bluetooth 2.1 opţional, Gigabit LAN şi modem.

Soluţia Acer Video Conference include camera web Acer Crystal Eye, Acer Video Conference Manager Software şi tehnologie Acer PureZone. Astfel, poate asigura o legătură permanentă cu prietenii sau se pot seta videoconferinţe cu partenerii de afaceri. Noile modele ACER Aspire seria Aspire 5740 sunt disponibile în reţeaua partenerilor Scop Computers.

Scop este una dintre principalele companii IT din România, cu o tradiţie de peste 15 ani în acest domeniu. Cifra de afaceri totală obţinută în 2008 a fost de circa 118 milioane euro. Începând din 2007, Scop are o nouă structură, fiind formată din trei companii distincte: Scop Computers – distribuţie IT, Chara Software – soluţii software de business – ERP şi CRM, Docentris – soluţii de procesare şi management al documentelor.

Grupul Scop are în prezent peste 220 de angajaţi, parteneriate cu peste 30 de producători de renume internaţional şi o reţea de distribuţie naţională formată din peste 1.200 de parteneri. Acer ocupă locul 3 în lume pentru totalul de PC-uri vândute şi locul 2 pentru notebook-uri, cu cea mai rapidă creştere printre primii cinci jucători.

Un model de afaceri profitabil şi durabil de tip Channel este esenţial pentru dezvoltarea continuă a companiei Acer, în timp ce fuzionarea de succes a Gateway şi Packard Bell completează imaginea globală a companiei, întărindu-i prezenţa în SUA şi consolidându-i poziţia puternică în Europa. Acer Inc. are peste 6.000 de angajaţi în întreaga lume. Veniturile pe 2008 au ajuns la 16,65 miliarde de dolari.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.