EUR
4,76 RON
(-0.15%)
USD
4,19 RON
(+0.03%)
GBP
5,46 RON
(-0.24%)
CHF
4,19 RON
(-0.26%)
AUD
3,00 RON
(-0.44%)
CAD
3,18 RON
(-0.63%)
BGN
2,43 RON
(-0.12%)
RUB
0,06 RON
(-0.62%)
ZAR
0,30 RON
(-0.56%)
BRL
1,13 RON
(+0.12%)
CNY
0,62 RON
(-0.57%)
INR
0,06 RON
(-0.24%)

Ludovic Orban cere lămuriri cu privire la situaţia raportului Curţii de Conturi în cazul Elena Udrea

0

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a cerut luni (1 februarie 2010) lămuriri cu privire la situaţia raportului Curţii de Conturi în cazul Elena Udrea, afirmând că a fost informat că raportul nu a ajuns la Cameră, deşi reprezentanţii Curţii de Conturi au declarat oficial că documentul a fost trimis.

„Am cerut în mod special ca fost preşedinte al Comisiei de anchetă în cazul Udrea să fiu informat de preşedintele Camerei Deputaţilor dacă raportul Curţii de Conturi solicitat de plenul Camerei Deputaţilor a ajuns la Cameră. Am primit răspunsul că deocamdată nu s-a înregistrat la Camera Deputaţilor niciun raport al Curţii de Conturi. Voi verifica în continuare”, a spus Orban.

Acesta consideră ”ciudat” faptul că documentul nu a ajuns la Camera Deputaţilor în condiţiile în care Curtea de Conturi a anunţat că l-a trimis şi a dat asigurări că va face cercetări în acest sens. „Mi se pare ciudat că după o declaraţie oficială a Curţii de Conturi în care am fost anunţaţi că a fost transmis Camerei Deputaţilor mi s-a răspuns că încă nu ajuns la Cameră.

Poate sunt tradiţionalele încurcături de la registratură pe care le ştim, dar poate într-adevăr Curtea de Conturi nu ne-a înregistrat încă oficial raportul. Aşteptăm în cursul zilei de azi (n.r. luni) clarificarea acestei situaţii. Voi cerceta dacă a ajuns pentru că distanţa de la Curtea de Conturi până la Camera Deputaţilor e foarte mică”, a afirmat Ludovic Orban. El a adăugat că a primit de la preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, promisiunea că imediat ce raportul va veni, Biroul Permanent va fi informat.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.