Radu Mazăre se gândeşte să candideze la şefia PSD

0

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat luni (1 februarie 2010) că i s-a propus să candideze la şefia partidului la nivel naţional, variantă pe care nu o exclude şi la care se gândeşte serios.

‘Mi s-a propus de mai multe ori să candidez. Mă mai gândesc la asta, dar nu excludeţi nici această posibilitate. Dar îmi pun bască roşie, ca aia din campanie. S-ar putea să fie o surpriză pentru că, de obicei, eu când candidez, şi adun voturi’, a afirmat primarul Constanţei, într-o conferinţă de presă. Radu Mazăre a precizat că PSD are nevoie de ‘un lider cu sânge’, ca el de exemplu.

Referitor la social-democraţii care au anunţat până în prezent că vor candida la conducerea PSD, Mazăre a declarat că nu s-a hotărât încă pe care dintre ei l-ar susţine. ‘Mitrea este prietenul meu, am spus-o întotdeauna. Asta nu înseamnă că îl susţin pe el. Fiecare va vota cum îi dictează conştinţa, dacă e vot individual votează fiecare cu cine vrea’, a afirmat edilul Constanţei cu privire la zvonurile că PSD Constanţa l-ar sprijini pe Miron Mitrea.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.